Marjory Haringa Fotografie

 

Info/Contact

Even voorstellen

Als fotograaf ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in groepsportretten. Misschien wel omdat ik mijzelf graag tussen de mensen bevind. De onderlinge contacten, de verschillende opvattingen inspireren mij. Mijn gedachte daarbij is dat wanneer mensen ideeën uitwisselen met elkaar er nieuwe perspectieven ontstaan om naar uitdagingen te kijken.

In de serie ‘Iedereen is er’ die je op mijn website vindt, hebben de groepen op een bijzondere manier vormgegeven aan de uitdagingen waar de wereld op dit moment voor staat. Uitdagingen op het gebied van voedsel, milieu en integratie. Bij de initiatieven zoeken de mensen elkaar op, wisselen ideeën uit en volgen ze hun hart.

STADMAKERSCONGRES HAARLEM

Op 23 en 24 juni kun je de expositie te bezoeken op het STADMAKERSCONGRES bij de SOCIËTEIT VEREENIGING, Zijlweg 1 in Haarlem. De workshop BEELDEN VOOR VERBINDING EN CO-CREATIE vindt plaats in de Heerenkamer van 15:20 - 16:20 uur.

Meer info verderop op deze website.

Marjory Haringa

Tel: 06-26244006

marjory.haringa@gmail.com

NOTE

Voor opdrachten zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing. Hier vind je de Algemene Voorwaarden DuPho. Ook geldt het COVID-19 Protocol Fotografie sector, die vind je hier.

Copyright on all images.

No reproduction without prior written consent from the copyright Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee