Marjory Haringa Fotografie

Info/Contact 

Info/Contact

Even voorstellen

Als fotograaf ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in groepsportretten. Misschien wel omdat ik mijzelf graag tussen de mensen bevind. De onderlinge contacten, de verschillende opvattingen inspireren mij. Mijn gedachte daarbij is dat wanneer mensen ideeën uitwisselen met elkaar er nieuwe perspectieven ontstaan om naar uitdagingen te kijken.

In de serie ‘Iedereen is er’ die je op mijn website vindt, hebben de groepen op een bijzondere manier vormgegeven aan de uitdagingen waar de wereld op dit moment voor staat. Uitdagingen op het gebied van voedsel, milieu en integratie. Bij de initiatieven zoeken de mensen elkaar op, wisselen ideeën uit en volgen ze hun hart.

Deze manier van samenwerken gaat vaak ook op voor bedrijven. Ook hier zoeken mensen elkaar op om doelen te kunnen bereiken.

Wat kan ik voor u doen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een groepsportret van uw team, neemt u dan contact met mij op! Graag bespreek met u de mogelijkheden.

Of misschien bent u geïnteresseerd in de initiatieven uit de serie ‘Iedereen is er’, ook hiervoor kunt u met mij contact opnemen.

Marjory Haringa

Tel: 06-26244006

marjory.haringa@gmail.com


NOTE

Copyright on all images.

No reproduction without prior written consent from the copyright owner.Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee